cazare la pensiuni

Cazare la pensiuni din Romania. In ultimii 10 ani, pensiunile din Romania au atras peste 65% dintre turistii care cautau cazare. Ascensiunea pensiunilor cat si dorinta turistului de a se caza la o astfel de locatie nu dateaza de mult timp. In trecut, romanii se cazau la hotel deoarece vedeau in aceste tipuri de cazare un loc diferit. Insa, proasta gestiune sau indiferenta administratorilor au dus la dezastru. Cu totii stim hotelurile de pe litoral administrate de persoane incapabile pline de mucegai cu asternuturi prafuite si mancare proasta.

Cazare la Pensiuni

Atunci cand cauti cazare la pensiune iti doresti sa te simti ca acasa. Vrei ceva mai prietenos cu un personal placut si dornic sa iti propuna cele mai bune solutii de cazare. Faptul ca un adminstrator de pensiune este si proprietar duce la o gestiune mai diferita fata de un hotel. Desigur, nu toate hotelurile sunt prost gestionate, exista cazare la hotel unde te poti simtii ca in vis doar ca preturile sunt si mai piperate. Multi romani asimileaza cazarea la pensiune cu un tarif mai redus ori acest lucru chiar este vizibil. Diferenta intre o cazare la pensiune si una la un hotel este de aprx 15% in favoarea pensiunilor. Daca pentru o pensiune platesti intre 100 si 150 lei/ zi , pentru o camera la hotel ajungi sa platesti intre 150 si 250 lei/ zi in aceasi zona turistica.

Cauta cazare si de pe telefon

Cazare BNB la pensiuni si hoteluri din Romania direct de pe telefonul mobil. Doresti cazare la pensiune de tip bnb? Aici gasesti toate tipurile de cazare din Romania si UE ....

Cazare bnb pensiuni